Itä-Lontoon Suomi-koulu

Itä-Lontoon Suomi-koulu on Koillis-Lontoossa toimiva lauantaikoulu suomalaisille ja puolisuomalaisille lapsille. Laulun, leikin, tarinoiden ja yhdessäolon varjolla vahvistamme lastemme suomen kielen taitoa ja suomalaisen kulttuurin tuntemusta. Lisäksi koulu tarjoaa myös suomen kielen kurssin aikuisille.

East London Finnish School is a Saturday school for Finnish and half-Finnish children. The school aims at reinforcing and improving our children’s knowledge of the Finnish language and culture. The school offers a Finnish course at beginner and intermediate levels for adult learners too.

Ilmoittaudu ensi lukuvuodelle

Suomi-koulumme jatkaa taas lauantaina 8.9.2018. Ilmoittautumisia ensi lukuvuodelle otetaan vastaan osoitteessa italontoonsuomikoulu @ gmail.com. Paikat annetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Sign up for the Finnish course for adult learners for 2017-2018

Don’t miss the chance to learn Finnish language and sign up for the Finnish course for 2017-2018 now by contacting the teacher at mslarkio @ gmail.com. The learners will be accepted on the course on a first come, first serve basis.

Syksyn koulupäivät / School days Autumn 2018

Ita-Lontoon Suomi-koulu8.9, 22.9, 29.9.(adult learners only) 6.10 (children’s groups only), 27.10,
10.11, 17.11, 8.12.

Lasten ryhmät alkavat klo 10.  Koulupäivien teemat löytyvät Koulupäivät-sivulta.
Finnish lessons for adult learners are held at 11am-1pm.
KOULURYHMÄT / Groups

13123110_10207766020042468_4203324657482680838_oSuomi-koulussa kokoontuu alle 3-vuotiaiden muskari sekä 3-4 -vuotiaiden ja yli 5-vuotiaiden kouluryhmät. Katso ryhmien kuvaukset täältä

East London Finnish school also offers a Finnish course for adults.

KOULUN SIJAINTI / Location

Kokoonnumme Winchester Road Methodist Churchissa Highams Parkissa osoitteessa:
Winchester Road
Highams Park
London E4 9JP

JOHTOKUNTA JA OPETTAJAT / Board members and teachers

Koulua pyörittävät vapaaehtoisista koostuva johtokunta ja mukavat opettajat.

MILLAISTA SUOMI-KOULUSSA ON?

Lasten suustaLasten mukaan Suomi-koulussa ”Hauskinta on askartelu ja on kiva nähdä kavereita” ja ”Suomi-koulussa on kivempaa kuin oikeassa koulussa”.

Lue, mitä muuta lapset sanovat Suomi-koulusta.

Palleromuskarin laulut / Songs

LaulutHei huugi-boogie-guugi eiku… Suomi-koulussa laulettavia lauluja voi harjoitella Laulut-sivulla löytyvien YouTube-linkkien avulla.